torsdag 21 oktober 2010

Husprojekt


Tog en sväng till källaren för att planera för nästa pysselprojekt. Mitt gamla Lundby som jag fick när jag fyllde 3 ska bli gemensam julklapp till Sigrid och Nora. Mäklaren skulle säga renoveringsobjekt, och jag kommer satsa på att måla och tapetsera om. Får se om jag gör något utvändigt också. Hoppas elen funkar, kommer ihåg att på 70-talet fanns en julgran med belysning.


Annars håller jag på med Pretty Lace Scarf från More last minute gifts. Rowan kid silk på sticka 4,5. Funkar bra som TV-stickning, framför Brottet t.ex. Första gången det gick var vi ett gäng som irriterade oss på att Sarah Lund hade samma stickade tröja avsnitt efter avsnitt hela säsongen. Den här omgången har hon redan varvat minst 2 olika stickade tröjor. Vem ska designa en tröja döpt efter denna speciella hjältinna?

1 kommentar:

  1. Kul att du har dockskåpet kvar (det är väl värt en smärre förmögenhet, även om det behöver renoveras). Jag har också funderat på Sarah och hennes tröjor, trodde faktiskt att hon skulle dra runt i den röda hela tiden, men tji fick jag.

    SvaraRadera