fredag 6 augusti 2010

MellansnackDen här solhatten som blev fördig förra veckan blev både lite för liten och snäppet för barnslig för mig. Sigrid trivs i den i alla fall. Jag ska göra ett till försök med en annan modell. Jag gillar inte när håret blir solblekt.
Vi har haft besök och fullt upp på kvällarna med kräftor, TP, grillning och annat skoj så jag har inte stickat på flera dagar. Men i kväll blir det andra bullar, för ett av mina pågående projekt måste vara klart till ett visst datum.
På söndag blir det Berlin. Jag har faktiskt släppt det här med garnshopping där. Jag gick igenom listan med garnbutiker och av de som har hemsidor var det ingen som riktigt föll mig i smaken. Istället siktar jag in mig på en repa i Legobutiken och på matavdelningen på KaDeWe. Och så finns ju pärlaffären i Hackescher Markt!

1 kommentar:

  1. Berlin, vad mysigt! Var där förra hösten, och håller med om att du kan skippa garnshoppingen, men KaDeWe är ett måste. Vi ångrade att vi inte åt lunch där, massor med små matbarer. Det spanska klädmärket Desigual (om man gillar det) har en fin butik i närheten av KaDeWe med en outlet-avdelning högst upp. Tack för pärlbutikstipset, det sparar jag, ska tillbaka till Berling i advent. Trevlig resa!

    SvaraRadera