Jag skulle mer än gärna ta en vecka ledigt och bara stå hemma och baka macaroner! Dra igenom alla recept och varianter i min finfina macaronbok.
Idag hade jag hjälp av en assistent och den nya spritsen. Den är som en burk med utbytbar tyll. Jättebra att inget klet kan smita ut i fel ände som det lätt gör med spritspåse. Väl investerade julklappspengar!
Viol och lila pulverfärg i själva kakorna, som faktiskt blev helt perfekta. Jag kör med 160 grader under- och övervärme och en exta tom plåt i ugnen för att hålla borta lite undervärme. Den vita chokladkrämen blev däremot i lösaste laget, så det här gänget får bo i kylen/frysen och ätas direkt därur. Kanske till ett glas mousserande under veckans kommande födelsedagar?
I vinterns kassa fotoljus blir den fina lila färgen tyvärr brun.
Idag hade jag hjälp av en assistent och den nya spritsen. Den är som en burk med utbytbar tyll. Jättebra att inget klet kan smita ut i fel ände som det lätt gör med spritspåse. Väl investerade julklappspengar!
Viol och lila pulverfärg i själva kakorna, som faktiskt blev helt perfekta. Jag kör med 160 grader under- och övervärme och en exta tom plåt i ugnen för att hålla borta lite undervärme. Den vita chokladkrämen blev däremot i lösaste laget, så det här gänget får bo i kylen/frysen och ätas direkt därur. Kanske till ett glas mousserande under veckans kommande födelsedagar?
I vinterns kassa fotoljus blir den fina lila färgen tyvärr brun.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar